Samen de beste vormgeving voor je bedrijf maken.

Mijn Idee geeft uw idee vorm

SAMEN

Ontwerpen, Vormgeven, Ontwikkelen,

DENK AAN MOUNT EVEREST

 

Als je een grote levensveranderende weg op gaat is het handig omdat niet alleen te doen. Zelf als je alle kennis hebt, zoals bij de ervaren klimmers die de Mount Everest beklimmen, er gaan altijd Sherpa’s mee (aanvoerders van de expeditie).

De kennis die de ervaren klimmer heeft haalt het niet bij de mensen die al een groot deel van hun leven keer op keer de expeditie aanvoeren.

 

Met het starten en aanpassen van je bedrijfsuiting, merkidentiteit is het niet anders. Wij hebben al heel wat jaren ervaring en delen die graag met iedereen die met ons werkt.

Logo

Of je nu een bedrijf start of al langer bezig bent, je logo is de identiteit van je bedrijf. Met je beeldmerk zorg je voor herkenning. De inprent van je beeldmerk is dus erg belangrijk.

Drukwerk

Analoge uitingen naar buiten zijn er om duidelijk te maken wat je aanbied. Dit is een onderdeel van je identiteit maar niet het hooft bestand deel. Belangrijk hierbij is wat je uitstraalt als bedrijf.

Zij gingen je voor

De juiste kleur

De juiste kleur voor drukwerk en beeldscherm heeft een kleurprofiel nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat de kleur op beeldscherm en drukwerk gelijk blijft.

Pms of Panton

Veel bedrijven gebruiken een PMS kleur ook wel Panton kleur genoemd. Dit is een kleur die vooraf gemengd wordt. Dit zorgt er voor dat elk materiaal de zelfde kleur uitstraling heeft.

Deze site is gemaakt met Adobe Muse door www.mijn-idee.eu die het intellectueel eigendom heeft.